Premsa TMB

'Photocall' i acte institucional contra la violència masclista a Diagonal, dilluns 25 a la tarda

Leticia Dolera llegirà un manifest al vestíbul de l'estació de metro amb motiu del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

El proper dilluns, 25 de novembre, el vestíbul de l’estació de metro de Diagonal ubicat a l’accés Rambla Catalunya – Rosselló (línia 5), acollirà un 'photocall' i un acte institucional amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència vers les dones, que se celebra aquest dia. L’acció de sensibilització està promoguda per la Fundació Setba i Photogenic Festival.

L’acte comptarà amb la presència de la presidenta de TMB, Rosa Alarcón, juntament amb la directora de l’Institut Català de la Dona, Núria Ramon, la gerent de la fundació Setba, Mariola Foix. L’actriu, directora de cinema, guionista i escriptora Leticia Dolera serà l’encarregada de llegir el manifest per homenatjar les dones víctimes de la violència masclista.

El 'photocall' tindrà lloc des de les 16 h fins les 19 h a la mateixa estació, com d’altres anys, les participants del taller de fotografia De l’ombra a la llum (de la Fundació Setba), totes elles dones que han viscut la violència masclista en primera persona, es posaran darrere de la càmera per retratar tothom qui vulgui donar la cara en favor d’aquesta lluita. Els retrats es publicaran de manera immediata a les xarxes socials de la fundació. El 2018 van participar 139 persones en aquesta activitat.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Dones posant al photocall de Diagonal a l'edició 2017 / Foto: Pep Herrero (TMB)
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies