Premsa TMB

Normalitat al servei de metro, reobertes les estacions de Liceu i Drassanes de la línia 3

Els autobusos no circulen per la Rambla ni pel costat Llobregat de la plaça de Catalunya, a causa del perímetre de seguretat establert per la policia al centre de la ciutat

El servei de metro és normal des de les 7 del matí, tot i que a les 5 havia començat amb les estacions de Liceu i Drassanes i els accessos del costat mar de la plaça Catalunya tancats. Ara estan totes les estacions i els accessos estan oberts, si bé a partir de les 8.45 hores s'aplicaran noves restriccions en aquest sector amb motiu de l'acte institucional de rebuig de l'atemptat d'ahir que s'hi durà a terme. Les estacions de Catalunya i Liceu es tancaran: els trens hi passaran però no hi faran parada..

Pel que fa al servei d’autobús, les restriccions imposades pels Mossos d’Esquadra fan que les línies V13 i 59 no puguin circular per la Rambla, escenari de l’atemptat terrorista d’ahir. Aniran per Via Laietana. Tampoc transiten pel costat Llobregat de la plaça de Catalunya, cosa que obliga a traslladar temporalment la terminal de la línia 66 a la ronda Universitat. Altres restriccions i la congestió de trànsit poden afectar les prestacions de diverses línies al llarg del matí. L'acte de la plaça Catalunya també obligarà a establir nous desviaments entre les 9 i les 13 hores aproximadament.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Imatge genèrica del Metro de Barcelona

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies