Premsa TMB

El metro funcionarà 91 hores seguides per les Festes de la Mercè 2021

El dispositiu de TMB inclou més freqüències a partir de les 10 de la nit i un desplegament d’atenció, neteja i seguretat a les estacions amb més afluència entre el 23 i el 26 de setembre

Amb motiu de les Festes de la Mercè 2021, que tindran lloc del 23 al 26 de setembre i que enguany commemoren el 150è aniversari de la primera Festa Major organitzada per l’Ajuntament, el dispositiu de transport públic que proposa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) s’adapta per segon any consecutiu a les limitacions d’aforament i a la redistribució i descentralització d’escenaris que preveu la festa major de la ciutat.

D’acord amb la situació sanitària actual, totes les activitats programades per la Mercè es faran en horari de 10 del matí a les 0.30 hores. Igualment, el metro funcionarà sense interrupció les nits de dijous 23, divendres 24 i dissabte 25 de setembre per afavorir la mobilitat en transport públic també durant les nits. Així, de dijous a diumenge el metro oferirà 91 hores de servei continuat: els trens circularan des de les 5 de la matinada de dijous, 23 de setembre, fins a les 12 de la nit del diumenge 26.

Aquests tres dies a partir de les 22 h es reforçaran les freqüències de trens, sobretot a la línia 4. Igualment, s’ha previst un reforç de l’atenció al públic, la seguretat i la neteja durant determinades hores del dia en aquelles línies i estacions de la xarxa de metro més properes als escenaris dels actes programats per a la festa.

El Piromusical, que acostumava a ser un dels actes més multitudinaris i que tindrà lloc diumenge 26 de setembre (a les 22 h) segueix el format iniciat l’any passat. L’espectacle es descentralitza, amb quatre punts de llançament distribuïts per la ciutat, i es podrà seguir des de casa.

Reforços del servei de bus a Montjuïc

Per a les activitats programades al Castell de Montjuïc s’ha previst un reforç del servei d’autobusos que cobreix la muntanya els dies 25 i 26 de setembre, que consistirà a incrementar el nombre de cotxes articulats per oferir un interval de pas d’uns 5-6 minuts a la línia 150 (Pl. Espanya  - Castell de Montjuïc), entre les 10 i les 21 hores.

Enguany, s’han programat concerts musicals a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Per facilitar la mobilitat dels assistents, TMB habilitarà un servei especial de bus de baixada, entre l’estadi i la plaça d’Espanya, que funcionarà els dies 23, 24 i 25 de setembre, en horari de 21.00 a 1.30 hores, i el dia 26 de setembre, de 21.00 a 23.00 hores.

Per als concerts que tindran lloc els dies 23, 24 i 25 al Fòrum es recomana utilitzar la línia 4 de metro i l’estació El Maresme / Fòrum (la xarxa funcionarà amb servei ininterromput aquests dies) i les línies regulars de bus de TMB H16, V31, V33, 7 i 136.

Per a més informació sobre els transports públics per accedir als diferents escenaris de les Festes de la Mercè 2021, es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Descompte del 30% al Telefèric i al Barcelona Bus Turístic

Per celebrar les Festes de la Mercè, el telefèric de Montjuïc i el Barcelona Bus Turístic ofereixen una promoció del 30% de descompte en el preu habitual dels bitllets, en les compres realitzades del 21 al 26 de setembre, utilitzant el codi MERCE. El bitllet serà vàlid durant tres mesos des de la data de compra.

 

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Cartell de les Festes de la Mercè 2021 / Ajuntament de Barcelona
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies