Premsa TMB

Línies d’autobusos afectades per la Volta Ciclista a Catalunya 2018

El metro garantirà la mobilitat durant el pas de la cursa, diumenge al matí

Amb motiu de la disputa de la setena i última etapa de la 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, diumenge 25 de març al matí, entre l’Hospitalet de Llobregat i la muntanya de Montjuïc de Barcelona diverses línies de bus veuran modificat o limitat el recorregut a mesura que avanci la cursa, entre les 10.00 i les 14.30 hores, pel Prat, l’Hospitalet, la Gran Via, la plaça d’Espanya i Montjuïc.

La darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2018 sortirà de l’Hospitalet a les 11.00 hores en direcció Esplugues i Sant Just Desvern i transcorrerà per altres municipis per acabar retornant al Prat de Llobregat, l’Hospitalet i Barcelona, a través de la Gran Via, fins a Montjuïc, on es farà un circuit de vuit voltes fins a la finalització de l’etapa.

Circuit urbà a Montjuïc de la darrera etapa de la Volta a Catalunya 2018 / Imatge: TMB

Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana recorreguts alternatius o bé destinar més temps del previst per fer els desplaçaments durant aquestes hores i a l’entorn dels llocs per on transcorrerà la cursa. En total, 20 línies de bus de TMB estaran afectades pel pas de la Volta: D20, D40, H8, H10, H12, H16, V7, 13, 46, 50, 54, 63, 65, 67, 68, 78, 79, 109, 150 i 157.

Per a més informació es pot consultar l'avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB i el web de l’organització de la Volta Ciclista a Catalunya, on es descriu el recorregut de manera detallada i l’horari estimat de pas dels participants a la cursa per cada punt.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Montjuïc acull l'última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2017 / Foto: Ajuntament de Barcelona
Circuit urbà a Montjuïc de la darrera etapa de la Volta a Catalunya 2018 / Imatge: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies