Premsa TMB

Línies d’autobús afectades per la Cursa dels Nassos 2019

El metro garantirà la mobilitat durant el pas de la prova, dimarts 31 a la tarda

Amb motiu de la celebració de la 21a edició de la Cursa dels Nassos, l’última cursa atlètica de l’any, que tindrà lloc a Barcelona aquest dimarts, 31 de desembre, diverses línies d’autobús es veuran afectades sobretot entre les 13 h i les 20 h. Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del metro durant aquestes hores i en els desplaçaments a l’entorn dels carrers per on transcorrerà la cursa.

La Cursa dels Nassos, que té un recorregut de 10 quilòmetres, sortirà a les 17.30 hores del carrer Selva de Mar i afectarà el trànsit de superfície pels carrers següents: passeig de Garcia Fària, pg. de Calvell, carrer Llacuna, carrer Salvador Espriu, plaça dels Voluntaris, carrer Doctor Aiguader, Pla de Palau, avinguda Marquès de l’Argentera, pg. Picasso, pg. de Circumval·lació, av. Icària, carrers Marina, Pallars, Àlaba, Badajoz, Bolívia, Ciutat de Granada, av. Diagonal i de nou al carrer Selva de Mar, on finalitzarà la cursa.

Tot plegat provocarà afectacions en gairebé una vintena de línies de bus de TMB, que veuran alterat o limitat el recorregut mentre es desenvolupi la prova esportiva. Són les següents: D20, H14, H16, V13, V15, V19, V21, V23, V25, V27, V29, V31, 6, 7, 47, 59, 136 i 192 i les dues rutes del Barcelona Bus Turístic.

Per a més informació, es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

 

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Cursa dels nassos de 2018 / Foto: Organització de la Cursa dels Nassos
Nota de premsa en PDF

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies