Premsa TMB

Línies d’autobús afectades per la 42a Cursa Sant Antoni

TMB recomana el metro per als desplaçaments al barri de Sant Antoni diumenge al matí

Amb motiu de la celebració de la 42a edició de la Cursa Atlètica Moritz Sant Antoni, que tindrà lloc diumenge, 19 de gener, al barri de Sant Antoni, diverses línies d’autobús poden tenir afectacions pel que fa a recorregut i horari. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana el metro en els desplaçaments a la zona delimitada per la Gran Via, l’avinguda Paral·lel i la ronda de Sant Antoni diumenge al matí.

La cursa sortirà del carrer Floridablanca a les 9.30 del matí i afectarà tot el trànsit de superfície pels carrers on es desenvolupi la prova entre les 8 i les 14 hores aproximadament. El recorregut, de 10 quilòmetres, seguirà pels carrers Casanova, Sepúlveda, Llançà, Gran Via, pg. de Gràcia, rda. Universitat, rda. Sant Antoni, Villarroel, Tamarit, Urgell, Manso, Calàbria, Parlament, rda. Sant Pau, av. Paral·lel, Borrell, Marquès de Campo Sagrado, av. Paral·lel, Llançà, Gran Via i Urgell per tornar al punt de partida, al carrer Floridablanca.

Tot plegat provocarà diferents afectacions a una vintena de línies de bus de TMB, que veuran alterat o limitat el recorregut mentre es desenvolupi la cursa: D20, D50, H12, H14, H16, V9, V11, V13, V15, 7, 13, 21, 24, 52, 54, 55, 59, 67, 120, 121 i les dues rutes del Barcelona Bus Turístic.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Els atletes en un moment de la cursa, la passada edició / Foto: Web Cursa Sant Antoni (Jordi López)
La Cursa de la Mercè commemora els 25 anys dels Jocs de Barcelona / Foto: Pàgina de Facebook de la Cursa de la Mercè 2017
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies