Premsa TMB

L'Espai Mercè Sala se suma a la Nit dels Museus i obrirà dissabte de 7 de la tarda a 1 de la matinada

TMB reforça amb més vehicles la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc), que circularà fins a la 1.30 de la matinada

Aquest dissabte, 18 de maig, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) se sumarà a la Nit dels Museus i obrirà la sala d'exposicions Mercè Sala, situada al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de metro a l'estació de Diagonal, des de les 7 de la tarda fins a la 1 de la matinada. L’horari habitual d'obertura de l'Espai Mercè Sala és de 10 a 20 hores, els dies feiners de dilluns a divendres, i l’entrada és gratuïta.

En aquest sentit, per facilitar l’accés dels assistents als diferents centres i museus de Montjuïc que obriran portes dissabte a la nit, TMB reforça amb més vehicles la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) i aquest dia excepcionalment circularà fins a la 1.30 de la matinada. Recordar que la celebració del Saló de l’Automòbil a la Fira de Montjuïc obliga a traslladar provisionalment la terminal d'inici-final de la línia 150 de bus de l’avinguda Maria Cristina a la parada Pl. Espanya - Av. Paral·lel.

Els visitants de l’Espai Mercè Sala podran veure l’exposició Cicatriu, una mostra fotogràfica que retrata les vivències de cinc dones que han patit la violència masclista, fruit del projecte De l’ombra a la llum de la Fundació Setba i Photogenic Festival.

Una de les imatges que formen part de la mostra ‘Cicatriu’ i que es pot veure a l'Espai Mercè Sala / Foto: Sandra Balsells
Una de les fotografies que formen part de ‘Cicatriu’ i que es pot veure a l'Espai Mercè Sala / Foto: Sandra Balsells

L’activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que vol aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l’experiència del viatge en transport públic.

Una nit farcida de propostes culturals

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d'Europa que enguany arriba a la seva dotzena edició i en què participen més de 4.000 museus de 40 països europeus. A més de gaudir de les col·leccions i les exposicions temporals dels museus, també es poden veure concerts, dansa, teatre, recitals de poesia i visites guiades, entre d’altres activitats.
 

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Espai Mercè Sala / Foto: TMB
Una de les imatges que formen part de la mostra ‘Cicatriu’ i que es pot veure a l'Espai Mercè Sala / Foto: Sandra Balsells
Imatge promocional de la Nit dels Museus 2019 / Imatge: Ajuntament de Barcelona

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies