Premsa TMB

L'Espai Mercè Sala se suma a la Nit dels Museus i obrirà dissabte de 7 de la tarda a 1 de la matinada

TMB reforça amb més vehicles la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc), que circularà fins a les 2 de la matinada

Aquest dissabte, 20 de maig, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) se sumarà a la Nit dels Museus i obrirà la sala d'exposicions Mercè Sala, situada al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de metro a l'estació de Diagonal, des de les 7 de la tarda i fins a la 1 de la matinada. L'horari habitual d'obertura de l'Espai Mercè Sala és de 10 a 20.30 hores, els dies feiners de dilluns a divendres, i l'entrada és gratuïta.

En aquest sentit i per facilitar l’accés dels assistents als diferents centres i museus de Montjuïc que obriran portes la nit de dissabte, TMB reforça amb més vehicles la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) i aquest dia circularà fins a les 2 de la matinada.

Els visitants de l’Espai Mercè Sala podran veure l’exposició Barcelona, ciutat i transport públic urbà, una selecció de documents i imatges a través dels quals descobrim l’evolució del servei de transport públic de viatgers a Barcelona al llarg de més d’un segle. També mostra l’impacte dels avenços tecnològics en la transformació dels transports i la intervenció municipal per a la regulació del servei públic.

L’activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que busca aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l'experiència del viatge en transport públic.

Una nit farcida de propostes culturals

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d'Europa que enguany arriba a la seva dotzena edició i en què participen més de 4.000 museus de 40 països europeus. A més de gaudir de les col·leccions i les exposicions temporals dels museus, també es poden veure concerts, dansa, teatre, recitals de poesia, visites guiades, entre d’altres activitats.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Cartell exposició Mercè Sala 'Barcelona, ciutat i transport' / Foto: Pep Herrero
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies