Premsa TMB

Creació de la línia 133 de bus del barri, que uneix Baró de Viver, Sant Andreu i el Bon Pastor

A partir del 26 de novembre circularà cada dia de la setmana amb minibusos accessibles i freqüències de 45 minuts

Dilluns vinent, 26 de novembre, començarà a donar servei la nova línia 133 de Bus del Barri de la xarxa d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), amb un recorregut que enllaça els barris de Baró de Viver, Sant Andreu de Palomar i el Bon Pastor, al districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona.

La línia 133 farà un trajecte circular de 7,5 quilòmetres per aquests tres barris, que inclou parades a les portes dels centres d’atenció primària de Sant Andreu i de Casernes, el mercat municipal i la seu del Districte. També connectarà amb estacions de metro de les línies 1, 9 Nord i 10 Nord, així com amb línies d’autobús d’alta freqüència com la H4, la H6, la H8 i la V33. En total tindrà 25 parades i funcionarà amb minibusos accessibles a persones amb mobilitat reduïda, els set dies de la setmana, amb intervals de 45 minuts, els feiners entre les 7 i les 21 h, i els dissabtes i festius entre les 9 i les 21 hores. Al frontal portarà l’indicatiu Sant Andreu Arenal - Baró de Viver.

Recorregut de la línia 133
Recorregut de la línia 133

La creació de la línia 133 forma part de la fase final de la reestructuració de la xarxa d’autobusos de Barcelona, que el mateix 26 de novembre es traduirà en la implantació de les línies d’altes prestacions H2, V1, V19, V23 i V25. Al mateix temps que es completa la malla de línies verticals, horitzontals i diagonals, el projecte inclou un reforç del servei de proximitat amb més oferta i més cobertura territorial. A aquest reforç s’hi destinen 23 vehicles addicionals, dels 66 que s’incorporen al servei diari en el conjunt de la xarxa per atendre l’increment de demanda i les creacions i prolongacions de línies.

EL nou bus del barri 133 / Foto: Pep Herrero (TMB)
EL nou bus del barri 133 / Foto: Pep Herrero (TMB)

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Recorregut de la línia 133
Minibús assignat al servei de Bus del Barri / Foto: Arxiu TMB
EL nou bus del barri 133 / Foto: Pep Herrero (TMB)

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies