Premsa TMB

Afectacions al transport públic per la manifestació convocada dissabte a Barcelona

La marxa produirà desviaments i limitacions de les línies d'autobús a la zona de la Gran Via, entre la plaça d'Espanya i la plaça Universitat.

Amb motiu de la manifestació convocada per diverses entitats aquest dissabte 16 de febrer a la tarda, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del transport públic, especialment el metro, en els desplaçaments que es realitzin per accedir a la zona de la Gran Via, ja que el trànsit en superfície estarà restringit.

La concentració començarà a les 17 h a la plaça d’Espanya i avançarà per la Gran Via de les Corts Catalanes fins a arribar a la plaça d’Universitat. Es recomana informar-se de l’estat del servei a través dels canals habituals i preveure un temps addicional per als desplaçaments.

En cas de gran afluència de passatge al metro, s’ordenaran els fluxos i s’adoptaran, si és necessari, accions de regulació (talls intermitents, realització dels enllaços per l’exterior, etc.) per evitar situacions de risc en vestíbuls i andanes. En aquest cas, caldrà seguir en tot moment les indicacions que doni el personal de Metro, que estarà en contacte amb les autoritats de seguretat pública. Dissabte el metro funciona tota la nit.

Les alteracions de recorregut seran severes en 35 línies d’autobusos. Entre les 16 i les 22 hores aproximadament es produiran desviaments i limitacions de recorregut per mirar de mantenir la regularitat del servei fora de l’àmbit d’afectació en les línies regulars següents: D20, D40, D50, H10, H12, H14, H16, V5, V7, V9, V11, V13, V15, 7, 13, 21, 24, 27, 46, 52, 54, 55, 59, 63, 65, 67, 78, 79, 91, 106, 115, 120, 121, 150 i el bus que substitueix el funicular de Montjuïc.

Com és habitual, el web de TMB i l’aplicació TMB App informaran de manera automàtica de les possibles alteracions en la circulació del metro a través del semàfor d’estat del servei i també s’actualitzarà la informació a l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies