Premsa TMB

Afectacions al servei d'autobús de TMB per la represa de la iniciativa Obrim Carrers a Barcelona

Els talls de l'eix Sants-Creu Coberta i del carrer Gran de Gràcia ocasionaran desviaments els dissabtes i diumenges de tardor. La línia 52 no circularà

Amb motiu de la represa del programa Obrim Carrers, que promou l’Ajuntament de Barcelona per gaudir de l’espai públic i ampliar l’activitat en els eixos comercials, a partir d’aquest cap de setmana, 17 i 18 d’octubre, s’aplicaran talls temporals de trànsit en dues vies principals de la ciutat per on transcorren línies d’autobús, que experimentaran alteracions o limitacions de recorregut.

Dissabtes i diumenges, de 9 a 21 hores, es reservaran als vianants l’eix Sants-Creu Coberta i el carrer Gran de Gràcia.

El tall dels carrers de Sants i Creu Coberta, entre la plaça d’Espanya i el carrer Arizala, els caps de setmana entre les 9 i les 21 hores, afectarà el recorregut de les línies de bus D20 i V5, que es desviaran per l’avinguda de Madrid, mentre que la H10 quedarà limitada a la plaça de Joan Peiró. La línia 52 no circularà: el seu trajecte quedarà cobert per la D20, que es reforçarà, i la H12.

Els dissabtes i diumenges de 9 a 21 hores també hi haurà tancament al trànsit motoritzat de Gran de Gràcia, entre el carrer Nil Fabra i la plaça Nicolás Salmerón. El tall afectarà la circulació de les línies d’autobús V17, 22 i 24, que es desviaran en sentit muntanya per la Via Augusta i la Riera de Cassoles, mentre que la línia 114 tindrà temporalment l’origen i final a Gal·la Placídia.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies