Premsa TMB

Afectacions al servei d'autobús de TMB per la iniciativa Obrim Carrers a Barcelona

El tall de la Via Laietana, de l'eix Sants-Creu Coberta i de Gran de Gràcia ocasionarà desviaments dissabte a la tarda, mentre que el d'Aragó alterarà una vintena de línies diumenge al matí

Amb motiu de la celebració de la iniciativa Obrim Carrers, que promou l’Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana del 7 i 8 de març s’aplicaran talls temporals de trànsit en quatre vies principals de la ciutat per on transcorren línies d’autobús, que experimentaran alteracions o limitacions de recorregut.

Dissabte 7 a la tarda es reservaran als vianants la via Laietana, l’eix Sants-Creu Coberta i el carrer Gran de Gràcia.

La Via Laietana estarà tancada al trànsit rodat entre la plaça d’Urquinaona i la d’Antonio López de 15.30 a 22.30 hores, aproximadament, cosa que afectarà les línies d’autobús V15, V17, 47 i 120, que es desviaran pel passeig de Lluís Companys i de Picasso i l'avinguda del Marquès de l'Argentera.

El tall dels carrers de Sants i Creu Coberta, entre la plaça d’Espanya i el carrer Arizala, començarà a les 15 hores i s’allargarà fins al final del servei. Les línies D20, V5 i 52 es desviaran per l’avinguda de Madrid, mentre que la H10 quedarà limitada a la plaça de Joan Peiró.

El tancament al trànsit motoritzat de Gran de Gràcia anirà de 17 a 21 hores, aproximadament. En aquest període les línies V17, 22 i 24 es desviaran en sentit muntanya per la Via Augusta i la Riera de Cassoles, mentre que la 114 tindrà temporalment l’origen i final a Gal·la Placídia.

Diumenge 8 al matí serà el torn de la pacificació de tot el carrer Aragó, entre la Meridiana i el carrer Tarragona, de manera que els vehicles només podran travessar-lo en cinc cruïlles: Comte d’Urgell, Villarroel, Marina, Lepant i Padilla.

La restricció viària farà que 19 línies d’autobús modifiquin el seu recorregut entre les 7 i les 17 hores. Les línies 54, 59, 63, 67, V9 i V13 es desviaran per Urgell (en sentit muntanya) i Villarroel (en sentit mar); les línies 6, 62, D50 i V23 canviaran de recorregut per pujar per Marina i baixar per Lepant; i finalment, les línies 7, 19, 22, 24, 39, 47, V15, V17 i V19 tindran recorreguts parcials a banda i banda d’Aragó.

Manifestació diumenge a la tarda

A més, diumenge 8 de març el transport de superfície patirà afectacions amb motiu de les concentracions i manifestacions que se celebraran amb motiu del Dia Internacional de les Dones. A Barcelona, la manifestació unitària amb inici a les 17 h a la plaça Universitat i final previst a l’Arc de Triomf ocasionarà el desviament de les línies d’autobús que transcorren pel sector central de la ciutat, amb probabilitat les següents: D50, H12, V13, V15, V17, V19, 6, 7, 19, 22, 24, 39, 47, 52, 54, 59, 62 i 67.

Per a més informació es poden consultar els avisos corresponents a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Nota de premsa en pdf
Gràfica de la iniciativa Obrim carrers / Imatge: Ajuntament de Barcelona

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies