Premsa TMB

Afectacions a les línies d’autobusos per la Cursa de la Dona de Barcelona

TMB recomana el metro com a alternativa de transport diumenge al matí

Amb motiu de la celebració de la 15a edició de la Cursa de la Dona de Barcelona, que tindrà lloc el proper diumenge, 17 de novembre, algunes línies d’autobús podrien veure modificat o limitat el recorregut al llarg del matí. Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització del metro durant aquestes hores i en aquells desplaçaments a l’entorn dels llocs per on transcorrerà la competició.

La prova esportiva afectarà tot el trànsit de superfície entre les 9 h i les 13 hores, aproximadament. El recorregut de la cursa començarà a les 9 del matí a l’avinguda Maria Cristina i transcorrerà per plaça d’Espanya, avinguda Paral·lel, carrers Floridablanca, Calàbria, Gran Via, Aribau, Consell de Cent, Balmes, Gran Via de nou, Pau Claris, pl. Urquinaona, Via Laietana, pg. Colom, pg. Josep Carner, pl. Drassanes i de nou el Paral·lel, carrers Tamarit, Lleida i avinguda de Rius i Taulet, on finalitzarà la cursa. Les afectacions a l’avinguda Maria Cristina seran de 7 h a 15 h, aproximadament.

TMB adoptarà les mesures necessàries per desviar les línies d’autobús que transiten per la zona. Tot plegat provocarà diferents afectacions en 31 línies de bus de TMB, que veuran alterat o limitat el recorregut mentre es desenvolupi la prova esportiva. Són les següents: D20, D50, H12, H14, H16, V9, V11, V13, V15, V17, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 39, 46, 47, 52, 54, 55, 59, 62, 63, 65, 67, 79, 120, 121, 150 i les dues rutes del Barcelona Bus Turístic.

Per a més informació, es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Les dones són les grans protagonistes de la ja tradicional prova esportiva / Foto: Web Cursa de la Dona
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies