Redacció

Tarda de música i bon rotllo al metro amb Muchachito Bombo Infierno

El cantant Jairo Perera i la seva banda van viatjar festivament amb la línia 1 des de Santa Coloma per fer un concert irrepetible al vestíbul d'Universitat.

El grup musical Muchachito Bombo Infierno va fer ahir a la tarda-vespre un concert atípic al vestíbul de l'estació d'Universitat (L1 i L2) davant d'unes 200 persones. La banda presentava així en primícia alguns temes del seu quart disc, El Jiro, amb ritmes variats i festius de diferents estils, com la rumba, el rock o el funk. La presentació formal del treball serà el 25 de març, en el marc del Guitar BCN.

Però la festa va començar abans, cap a quarts de sis, quan el conjunt musical va pujar a un tren de la línia 1 a l'estació de Santa Coloma, d'on és originari Jairo, que així revivia els que van ser els seus inicis en el món musical, ja que va començar com a músic al metro. El grup musical havia demanat als seus seguidors que l'acompanyessin disfressats d'animals, en referència a la cançó Benditos animales.

El viatge va estar solcat de sorpreses, de les quals van ser testimonis els usuaris i els mitjans de comunicació, que ho van reflectir a les xarxes socials. Hem triat uns quants posts en aquest Twitter Moments:

Aquesta activitat formava part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que estableix vincles entre ciutadans i associacions culturals de Barcelona i l'àrea metropolitana per aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l'experiència del viatge en transport públic.

Jairo Perera es fotografia amb uns amics disfressats d'animals a l'estació de Santa Coloma / Foto: Pep Herrero (TMB)
Jairo Perera va arribar acompanyat de familars i amics a l'estació de Santa Coloma / Foto: Pep Herrero (TMB)

El grup rumber a l'arribada a l'estació d'Universitat / Foto: Pep Herrero (TMB)
El grup rumber a l'arribada a l'estació d'Universitat / Foto: Pep Herrero (TMB)

El concert a l'estació d'Universitat va ser un avanç del que farà al BARTS dissabte / Foto: Pep Herrero (TMB)
El concert a l'estació d'Universitat va ser un avanç del que farà al BARTS dissabte / Foto: Pep Herrero (TMB)

 

Darrera modificació: 
21.03.2017

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies