Marta Espinosa

Llibres per regalar aquest Sant Jordi? MouTV t'ofereix un bon grapat de novetats literàries

Si et mous en transport públic, fes un cop d'ull a la programació del MouTV. Aquests dies les pantalles del metro i dels busos de TMB oferiran 75 recomanacions de lectures per a tots els gustos i públics ideals per tenir en compte aquest Sant Jordi. 

A partir d'aquest cap de setmana el MouTV es bolca totalment en la celebració de la tradicional festa del llibre i la rosa. Divendres, el cap de setmana, dilluns i sobretot dimarts, les pantalles del metro i dels autobusos de TMB oferiran una programació molt especial per celebrar amb els usuaris el Sant Jordi 2019.

En total es podran veure 75 recomanacions de lectures per a tots els gustos, novetats editorials, d'autors nacionals i internacionals, narrativa de ficció i de no-ficció, llibres en llengua catalana o castellana... Aquesta secció del MouTV s'anomena Punt de llibre, s'emet durant tot l'any i està dedicada al món literari, amb informació de les novetats del sector editorial.  

Per tant, durant aquests dies, s'emetrà més d'un Punt de llibre diferent cada hora. A les peces en format vídeo hi apareix el títol, l'autor i una breu sinopsi de l'obra seleccionada. Una pinzellada que pot donar idees als usuaris per regalar o llegir aquest Sant Jordi. Per donar-los un toc encara més especial, totes aquestes recomanacions de llibres relacionades amb la diada van etiquetades amb el hashtag de Twitter #SantJordiBcn19.

A més, el MouTV també emetrà informació de la mateixa diada de Sant Jordi: una desena d'agendes d'activitats i portes obertes, notícies d'actualitat sobre la venda de roses i llibres, les iniciatives solidàries i el transport públic recomanat per anar al centre de Barcelona.

Darrera modificació: 
28.04.2019

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies