Marta Espinosa

La dansa més multidisciplinària envaeix estacions de metro de l'àrea metropolitana

Badalona, Cornellà i Santa Coloma han tingut l'honor d'acollir tres actuacions de la segona edició del festival Dansa Metropolitana, que ha tornat a apropar l'art del moviment als usuaris del metro. 

Un any més, el festival Dansa Metropolitana, en col·laboració amb Transports Metropolitans de Barcelona, ha traslladat la dansa des dels escenaris i platós al món subterrani del metro. La plataforma d'artistes interdisciplinària HOP va programar una intervenció artística itinerant per diverses estacions de la xarxa a Badalona, Cornellà i Santa Coloma. 

L'espectacle HOP al metro! ha ofert una intervenció multidisciplinària, una fusió entre danses urbanes, africanes, circ i dansa contemporània, per transformar la monotonia del viatge en un moment ple d'alegria, música i bon ritme. Ballarins i músics de HOP van estar acompanyats en les seves coreografies per alumnes d'escoles de dansa dels diferents municipis, que els escortaven mentre es movien per les instal·lacions, andanes, vestíbuls, trens i fins i tot, als accessos del carrer.

Us deixem un recull dels millors moments del que ha estat fins ara aquest festival Dansa Metropolitana al metro, us recordem que el dia 29 de març hi haurà l'última actuació a l'Hospitalet:

El vestíbul de l'estació de Badalona Pompeu Fabra ple de ballarins de HOP / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB) 

Les andanes de metro també van ser escenari per a la dansa / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Alumnes de les escoles de dansa també van acompanyar els artistes de HOP / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

La dansa també va contagiar l'art del moviment a tocar del carrer / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Els usuaris que viatjaven en metro van veure's sorpresos pels ballarins i músics del Dansa Metropolitana / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

És el segon cop que el festival Dansa Metropolitana baixa al metro / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

L'estació de Fondo va acollir dissabte a la tarda la dansa més metropolitana / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Darrera modificació: 
19.03.2019

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies