Actualitat

Difusió dels abonaments turístics Hola BCN! al metro / Foto: Pep Herrero (TMB)

El govern municipal advoca per gestionar de manera activa els desplaçaments dels visitants i augmentar la seva participació en el finançament del transport públic. Es tracta d'evitar la saturació d'espais i la desvirtuació del sistema tarifari.

La T-Verda, per una mobilitat més sostenible tot reduint la pol·lució  / Imatge: web canvidhabits

Aquest mes d'octubre ha entrat en vigor la iniciativa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per fomentar un canvi d'hàbits en la mobilitat i millorar el medi ambient.

Tren 6000 a l'estació d'Urgell, a la línia 1 de metro / Foto: Arxiu TMB

Publicat l'estudi informatiu i d'impacte ambiental del tram que anirà de Fondo a Lloreda - Sant Crist, d'1,5 quilòmetres. És el tràmit previ a la redacció del projecte constructiu.

Captura de la nova TMB app / Imatge: TMB

A partir del 9 d'octubre, els usuaris del JoTMBé podran gaudir d'una navegació més intuïtiva, amigable i amb més prestacions, gràcies a la integració en el web de la companyia i a nous serveis com la geolocalització. 

Vivències

L'estació d'Horta amb un tren de la sèrie 600 / Foto: Arxiu TMB

El 5 d’octubre del 1967 s’inaugurava l’estació de metro d’Horta, com a terminal de la prolongació de la que llavors era la línia II (avui línia 5), que s’havia construït des de Vilapicina.

Imatge Bus del Barri / Font: TMB

El Bus del Barri és un servei de la xarxa d'autobusos de Barcelona pensat per circular per l'interior dels barris de la ciutat. La primera línia va entrar en funcionament l'any 1998. Però saps en quin barri? La resposta, demà a Facebook i Twitter.