Actualitat

A partir de demà, la línia variarà lleugerament el recorregut en sentit ascendent i modificarà dues parades, que quedaran ubicades al carrer Padilla.
Ha finalitzat l'actuació general de manteniment obligatòria per a la posada a punt d'aquest transport per cable.
La T-Aire facilitarà la mobilitat en transport públic en episodis ambientals / Imatge: web del Departament de Territori i Sostenibilitat

Des de l'1 de desembre hi poden haver restriccions de trànsit per als vehicles més contaminants en episodis ambientals. La T-Aire és una targeta que només tindrà vigència durant aquestes situacions per facilitar la mobilitat en transport públic.

Sistema d'aparcament de bicicletes privades Bicibox / Imatge: Instagram d'Oriol_Cervera

Els municipis de l'Hospitalet, Cornellà i el Prat compten amb aparcaments gratuïts per a la bicicleta privada a la rodalia dels accessos d'algunes estacions.

Intervenció de Josep Maria Armengol, de l'Àrea Tècnica de Bus / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

La seu de TMB al Triangle Ferroviari ha acollit acull avui una trobada d'intercanvi d'experiències en innovació en el transport de superfície.

Compromís

L'accés un cop reobert / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Una actuació de manteniment ha reparat els desperfectes que hi havia en aquest equipament singular de la xarxa, que manté l'aspecte de fa 85 anys.

Rozalén en la sessió d'ahir amb membres del JoTMBé / Foto: Pep Herrero (TMB)

La cantautora va desgranar els variats ritmes del seu nou disc en una vetllada musical molt especial al Convent dels Àngels del Macba.

Vivències

Imatge del Telefèric de Montjuïc / Foto: TMB

Una de les millors panoràmiques de la ciutat de Barcelona ens l'ofereix el telefèric de Montjuïc al llarg dels seus 752 metres de recorregut. Però saps quantes cabines té? La resposta, demà a Facebook i Twitter.

Imatge edifici Lutxana / Font: Arxiu TMB

La renovació del barri del Poblenou i el projecte del 22@ van començar a posar el punt final a l'existència de la cotxera de Lutxana després de 84 anys d'història. Sabeu quan es va tancar definitivament? Com sempre, la resposta demà a Facebook i Twitter.