Actualitat

En hores punta (de 7 a 9 h i de 16 a 18 h) els serveis mínims estableixen la circulació del 40% dels trens, mentre que a la nit (de 20.30 a 22.30 h) l'oferta serà el 20% de l'habitual
Pictograma de telefonia mòbil al metro / Foto: TMB

El 90% dels usuaris del metro tenen un smartphone. A més, no li treuen l'ull de sobre, perquè segons un estudi d'Apple, de mitjana consultem el mòbil unes 80 vegades al dia. No és d'estranyar, llavors, que sigui un dels temes que més interès desperta. 

“Quan seguis, respecta l’espai dels altres” és el missatge que des d’avui es difon mitjançant un vídeo i plafons publicitaris al metro i els autobusos
Trànsit a la ronda de Dalt de Barcelona / Foto: ACN

Un estudi de la Fundació Creafutur amb 3.000 enquestes defineix quatre perfils de comportament en la mobilitat quotidiana a la regió metropolitana: adults conscients, ‘eco-tech’, ‘car lovers’ i indecisos.

Il·lustració amb la xifra 150.000

El compte corporatiu de Twitter ha publicat més de 24.000 tuits en poc més de set anys. Tota una vida dedicada a la conversa amb la comunitat digital del transport públic.

Vivències

Foto cotxera Tramvia Blau / Font: TMB

Amb l'estiu, un dels transports més singulars de la ciutat de Barcelona comença a funcionar cada dia de 10 a 19.30 h. És el Tramvia Blau. Però aquest històric del transport no ha estat sempre de TMB. Sabeu dir-nos qui n'era el propiertari abans del 1979? Publicarem la resposta demà a Facebook i Twitter.

El Funicular de Montjuïc, sempre lligat a la història de la muntanya / Foto Pep Herrero

Amb la mirada posada en els Jocs i en l'accés a l'anella olímpica de Montjuïc, l'11 de març del 1991 es tancava el funicular de Montjuïc per remodelar-lo completament i 15 mesos després la muntanya estrenava un dels funiculars més moderns del món.

Cotxe del Barcelona Bus Turístic en una parada del front marítim / Foto: Pep Herrero (TMB)

De tímid experiment a emblema de Barcelona. Els autobusos turístics regulars de TMB arriben a la fita del 30è aniversari amb la imatge renovada i preparant l'entrada d'una nova generació de vehicles més sostenibles.