Redacció

El Tramvia Blau, a la galeria pictòrica de l'Instagram de l'Anna Dauder

 

#tramvia blau #annadauder #barcelona #barcino #catalonia #,artinstagram

Una publicación compartida por Anna Dauder (@anna.dauder) el

La pintora Anna Dauder ha penjat algunes de les seves obres a Instagram. A la xarxa social podem trobar olis relacionats amb el transport, alguns amb el Tramvia Blau com a tema. Es tracta d'olis en què el transport d'oci de TMB apareix en espais urbans.

La temàtica dels quadres de l'Instagram de Dauder és diversa. A més dels olis del Tramvia Blau, podem trobar paisatges de la Costa Brava, com els de Tossa de Mar o Cadaqués, i també alguns d'urbans, com els que retraten a vista d'ocell el port de Barcelona.

 

#tranvia #annadauder #bcn #oil #artslife #barceloa #barcino #funicular tibidabo.#colors #paintings #blue.

Una publicación compartida por Anna Dauder (@anna.dauder) el

Al recull també hi ha pintures de llocs emblemàtics de la Ciutat Comtal, com el cafè Zurich o el restaurant Quatre Gats, i un bon nombre de teles centrades en les obres de Gaudí al passeig de Gràcia. Dauder fa servir diferents suports, com el cartró o la fusta, per crear detalls, dibuixos i pintures mitjançant diferents tècniques pictòriques.

Si t'agrada la pintura, pots fer clic en aquesta creativa galeria pictòrica que trobaràs a l'Instagram de l'Anna Dauder. I si t'agrada el transport i en fas fotos, t'agradarà l'Instagram de TMB.

 

Darrera modificació: 
04.10.2017
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies