Redacció

Músics del metro: de Montevideo a Barcelona amb la veu i la guitarra

Els usuaris del metro de Barcelona poden gaudir de música en directe a més de 40 punts de la xarxa. Els artistes són tan diversos en el repertori que interpreten com en els seus orígens i les seves situacions vitals. El mitjà digital Crónica Global ha recollit la història d’un d’ells, Alejandro Godoy, un músic i periodista nascut a l’Uruguai que va venir a viure a Barcelona l’any 2016.

A més de centrar-se en les vivències de l’Alejandro amb la música, l’article recull com funcionen les proves d’idoneïtat per poder tocar a un dels punts habilitats al metro, i com es gestiona el funcionament del dia a dia. A finals de maig d’aquest any, es va celebrar una convocatòria per donar la possibilitat a més artistes de portar les seves melodies a la xarxa. L’AMUC (Associació de músics del carrer i del metro de Barcelona), juntament amb TMB, organitza aquestes proves d’aptitud de forma periòdica.

Si voleu saber més sobre l’Alejandro Godoy, podeu sentir-lo cantar al vídeo que us deixem i llegir l’entrevista sobre la seva experiència.

Darrera modificació: 
27.08.2019
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies