Redacció

Economia i mapa de metro: mira què val llogar una habitació segons l’estació més propera

Després de l'èxit del mapa que relaciona el preu de lloguer d'un habitatge a Barcelona respecte a la parada de metro més propera que vam comentar l'estiu passat, ara compartim el mapa confeccionat per Uniplaces, servei de reserva d'allotjament per a estudiants internacionals, que relaciona el preu de lloguer d'una habitació a Barcelona i Madrid segons l'estació de metro més propera.

Una informació que, de ben segur, serà d'especial interès per a tots aquells estudiants que estiguin pensant a llogar una habitació per començar el proper curs a Barcelona o Madrid.

La forquilla de preus per llogar una habitació a Barcelona, segons el mapa d'Uniplaces, oscil·la, de mitjana, entre els quasi 300 euros per a les més barates i els 540 de les més cares.

Les més econòmiques són a prop de l'estació de Gorg, per 287 euros. Les segueixen les de La Salut i Sant Roc per 291. A l'altra banda de la forquilla trobem els lloguers d'habitacions més cars a prop de les estacions d'FGC de Sant Gervasi i Plaça Molina, a 534 i 532 euros respectivament, o les de Diagonal i Provença per 538 euros.

Darrera modificació: 
08.05.2017
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies