Redacció

En licitació els estudis d'un tram d'1,3 km del perllongament de la línia 4 de metro

El Departament de Territori i Sostenibilitat té en licitació la redacció dels estudis informatiu i d’impacte ambiental d’un tram d’1,3 quilòmetres del perllongament de la línia 4 de metro, concretament entre l’estació de La Pau i el macropou de la línia 9/10, a Barcelona. En aquests estudis s’inclou un tram de 320 metres de nou túnel, una nova estació de metro i diverses actuacions en dos trams de túnel ja existents. L'import total de licitació és de 242.000 euros i el termini de realització és de 12 mesos per a cadascun dels estudis.

El futur tram de túnel enllaçarà la cua de maniobres de l’estació de La Pau amb el túnel ja construït que actualment dona accés als tallers i cotxeres del Triangle Ferroviari. A més, es preveu la construcció d’una nova estació, Santander, i diversos treballs de ventilació, vies i instal·lacions en dos altres trams de túnel existents.

Els estudis que estan en licitació formen part del perllongament de la línia 4 de metro entre La Pau i La Sagrera, que constarà de 2,8 quilòmetres i tres estacions. Cal dir que una part d’aquest perllongament està ja executada en el marc de la configuració del sistema L9/L10.

Darrera modificació: 
04.09.2020
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies