Redacció

Comença la temporada d’estiu als autobusos turístics

Des d'avui opera la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic i al llarg de la setmana han començat les sortides de les diferents modalitats del catàleg del Catalunya Bus Turístic per a la temporada càlida.

Quan s'acosta la Setmana Santa es posa en marxa la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic (BBT), que recorre el litoral de la ciutat entre el Port Olímpic i el Fòrum. Es tracta d'una ruta de temporada, que donarà servei entre el 31 de març i el 5 de novembre, integrada en el servei regular turístic del BBT, format per tres rutes, 45 parades i un únic bitllet d'un o dos dies.

La Ruta Verda té com a principals atractius les platges del litoral barceloní i el Museu Blau. També serveix d'enllaç entre els establiments hotelers de la zona Poblenou - Diagonal Mar i la resta del BBT, a través de la parada del Port Olímpic compartida amb la Ruta Vermella.

Al mateix temps, les altres dues rutes amplien els horaris i passen a fer les últimes sortides a les 8 del vespre. La Ruta Blava i la Ruta Vermella les fan des de la plaça Catalunya.

També arrenca aquests dies la temporada estiuenca del Catalunya Bus Turístic, que ofereix set possibilitats diferents per fer una sortida curta des de Barcelona. Els detalls de les rutes són al seu web.

Els transports turístics que TMB opera o en què participa es presenten com a opcions interessants per recomanar a familiars o amics quan venen de visita a Barcelona.

Darrera modificació: 
31.03.2017
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies