Redacció

Acord comercial amb l’Aerobús per a la venda conjunta de l’Hola Barcelona Travel Card

L’abonament per a visitants de TMB amplia la gamma de solucions sostenibles per a la mobilitat turística.

TMB i els nous operadors del servei Aerobús, que connecta l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona - El Prat amb el centre de la ciutat, han arribat a un acord per comercialitzar conjuntament una combinació de l’abonament Hola Barcelona Travel Card i el bitllet de l’autobús llançadora.

L’oferta Hola Barcelona Aerobús, que ja està disponible per a la compra anticipada al web de bitllets per a visitants de TMB, té quatre modalitats diferents, segons la durada de l’abonament, que pot ser de dos, tres, quatre o cinc dies. El component fix és el bitllet d’anada i tornada amb l’Aerobús.

D’aquesta manera s’amplia la gamma de solucions de mobilitat sostenible per al públic no resident a partir de la mateixa Hola Barcelona Travel Card, que ja és molt potent perquè inclou l’ús sense límit del metro, l’autobús de TMB, els ferrocarrils d’FGC a la zona 1, el funicular de Montjuïc, el tramvia i els trens de Rodalies de Catalunya a la zona 1. També inclou el desplaçament d'anada i tornada amb metro des de l'aeroport.

Darrera modificació: 
04.08.2021
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies