Redacció

Premi a la tasca d'inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual

La Fundació Factor Humà, de la qual forma part TMB, ha celebrat la novena edició dels premis Mercè Sala, dedicats a distingir casos d'èxit de gestió empresarial moderna i amb fort vessant humà.

El novè premi Factor Humà Mercè Sala ha estat concedit a la Fundació Ampans, una entitat del Bages que treballa per a la plena integració de les persones amb discapacitat intel·lectual. El guardó, segons ha informat Factor Humà, va ser atorgat a Ampans al considerar que comparteix els valors principals de Mercè Sala: tracte humà, innovació, visió global i pragmatisme.

La directora de la Fundació Factor Humà, Anna Fornés, ha destacat que “el Jurat del Premi ha reconegut aquesta entitat per treballar per a la promoció de l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental i, a més, fer-ho de manera impecable posant el tracte humà al centre. En els seus 50 anys de trajectòria han creat un projecte molt gran, que a més és viable econòmicament”.

A l'esdeveniment d'ahir van assistir-hi unes 300 persones, entre les quals hi havia  Xavier Serra, director general d’Affinity Petcare, empresa guardonada en la 8ª edició i que va ser l'encarregat de lliurar el guardó a Toni Espinal, director general de la Fundació Ampans.

Discurs del  Director General d'Ampans, Toni Espinal, amb el novè Premi Factor Humà Mercé Sala
Discurs del  director general d'Ampans, Toni Espinal, amb el novè Premi Factor Humà Mercè Sala
Foto: Fundació Factor Humà

La gala dels premis es va celebrar a l'auditori del CaixaFòrum de Barcelona i va ser conduïda per la periodista Xantal Llavina. L’acte es va desenvolupar sota l’eslògan 20 anys deixant empremta,  per commemorar les dues dècades que fa que l’entitat situa les persones com a prioritat i en la gestió d’aquestes en les organitzacions.

Públic assistent a la novena edició Premi Factor Humà Mercè Sala
Públic assistent a la novena edició Premi Factor Humà Mercè Sala
Foto: Fundació Factor Humà

La Fundació Factor Humà va ser promoguda per Mercè Sala el 1997 i té com a objectiu contribuir a la millora de la gestió de les persones a les organitzacions. A més és l'observatori de referència en l'àmbit dels recursos humans a Catalunya. Està formada per 46 empreses, 22 de les quals són patrones, entre les quals TMB, que a més forma part de la comissió tècnica dels premis anuals.

Amb la promoció dels valors d'innovació, pragmatisme, visió global i humanitat, la Fundació dóna continuïtat al llegat de Mercè Sala i Schnorkowski, economista i política desapareguda el 2008, que va exercir com aregidora de l’Ajuntament de Barcelona, presidenta de l’Entitat Metropolitana del Transport i de TMB, entre altres responsabilitats.

Darrera modificació: 
26.05.2017
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies