Autor
Redacció

Premi a la tasca d'inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual

La Fundació Factor Humà, de la qual forma part TMB, ha celebrat la novena edició dels premis Mercè Sala, dedicats a distingir casos d'èxit de gestió empresarial moderna i amb fort vessant humà.

El novè premi Factor Humà Mercè Sala ha estat concedit a la Fundació Ampans, una entitat del Bages que treballa per a la plena integració de les persones amb discapacitat intel·lectual. El guardó, segons ha informat Factor Humà, va ser atorgat a Ampans al considerar que comparteix els valors principals de Mercè Sala: tracte humà, innovació, visió global i pragmatisme.

La directora de la Fundació Factor Humà, Anna Fornés, ha destacat que “el Jurat del Premi ha reconegut aquesta entitat per treballar per a la promoció de l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental i, a més, fer-ho de manera impecable posant el tracte humà al centre. En els seus 50 anys de trajectòria han creat un projecte molt gran, que a més és viable econòmicament”.

A l'esdeveniment d'ahir van assistir-hi unes 300 persones, entre les quals hi havia  Xavier Serra, director general d’Affinity Petcare, empresa guardonada en la 8ª edició i que va ser l'encarregat de lliurar el guardó a Toni Espinal, director general de la Fundació Ampans.

Imatge
El  Director General de Ampans, Toni Espinal, recogiendo el 9º Premio Factor Humà Mercé Sala / Foto: Fundació Factor Humà

Públic assistent a la novena edició Premi Factor Humà Mercè Sala
Foto: Fundació Factor Humà

La Fundació Factor Humà va ser promoguda per Mercè Sala el 1997 i té com a objectiu contribuir a la millora de la gestió de les persones a les organitzacions. A més és l'observatori de referència en l'àmbit dels recursos humans a Catalunya. Està formada per 46 empreses, 22 de les quals són patrones, entre les quals TMB, que a més forma part de la comissió tècnica dels premis anuals.

Amb la promoció dels valors d'innovació, pragmatisme, visió global i humanitat, la Fundació dóna continuïtat al llegat de Mercè Sala i Schnorkowski, economista i política desapareguda el 2008, que va exercir com aregidora de l’Ajuntament de Barcelona, presidenta de l’Entitat Metropolitana del Transport i de TMB, entre altres responsabilitats.

Darrera modificació
divendres, maig 26, 2017 - 13:03
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/premi-tasca-dinclusio-social-laboral-de-persones-amb-discapacitat-intellectual