Marta Espinosa

Escollida la postal guanyadora del concurs nadalenc 'Mou-te per la salut mental'

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa és l'entitat autora de la nadala premiada, que servirà perquè TMB i la Federació Salut Mental Catalunya felicitin les festes.

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) i TMB van convocar a mitjans de novembre un concurs per escollir una felicitació de Nadal per a aquest 2018, en el marc de la campanya Mou-te per la salut mental, la causa solidària escollida pel col·lectiu de treballadors de l'empresa. La participació es va tancar el 3 de desembre. 

El treball guanyador serà la imatge de la postal de Nadal que faran servir tant TMB com la Federació Salut Mental Catalunya per desitjar unes bones festes a tothom aquest Nadal. A més, properament TMB farà entrega als guanyadors d'un pack per a quatre persones de productes propis, com ara bitllets del Barcelona Bus Turístic, bitllets del Telefèric de Montjuïc i abonaments Hola Barcelona Travel Card.

La prevenció en salut mental, la lluita contra l’estigma, el model d'atenció comunitària, l'apoderament, la recuperació i el col·lectiu d'infants i joves han estat els eixos de les diverses propostes que van fer visible la tria solidària del col·lectiu professional de TMB.

Representants del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa van rebre el premi / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)
Representants del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa van rebre el premi / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Darrera modificació: 
20.12.2018
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies