Autor
Marta Espinosa

Escollida la postal guanyadora del concurs nadalenc 'Mou-te per la salut mental'

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa és l'entitat autora de la nadala premiada, que servirà perquè TMB i la Federació Salut Mental Catalunya felicitin les festes.

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) i TMB van convocar a mitjans de novembre un concurs per escollir una felicitació de Nadal per a aquest 2018, en el marc de la campanya Mou-te per la salut mental, la causa solidària escollida pel col·lectiu de treballadors de l'empresa. La participació es va tancar el 3 de desembre. 

El treball guanyador serà la imatge de la postal de Nadal que faran servir tant TMB com la Federació Salut Mental Catalunya per desitjar unes bones festes a tothom aquest Nadal. A més, properament TMB farà entrega als guanyadors d'un pack per a quatre persones de productes propis, com ara bitllets del Barcelona Bus Turístic, bitllets del Telefèric de Montjuïc i abonaments Hola Barcelona Travel Card.

La prevenció en salut mental, la lluita contra l’estigma, el model d'atenció comunitària, l'apoderament, la recuperació i el col·lectiu d'infants i joves han estat els eixos de les diverses propostes que van fer visible la tria solidària del col·lectiu professional de TMB.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/escollida-postal-guanyadora-concurs-nadalenc-mou-te-salut-mental