Premsa TMB

Transport públic per als concerts del festival Primavera Sound 2018

Un servei especial de bus enllaçarà les nits del 31 de maig i l'1 de juny el Fòrum i la plaça Catalunya.

Amb motiu de la programació dels concerts del festival de música Primavera Sound 2018, del dimecres 30 de maig al diumenge 3 de juny al recinte del Parc del Fòrum, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà la seva oferta de transport públic a les necessitats d’aquest esdeveniment ciutadà i posarà en funcionament un servei nocturn de bus llançadora les nits del 31 de maig i de l’1 de juny.

El servei recomanat per TMB per accedir al Parc del Fòrum és:

Metro: línia 4 - El Maresme / Fòrum

TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l’estació d’El Maresme / Fòrum de la línia 4, molt a prop del recinte on es faran els concerts.

El funcionament del metro, fins a les 2 de la matinada els divendres i amb servei ininterromput els dissabtes, suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir als concerts programats aquestes nits.

Autobusos: bus especial Fòrum - plaça Catalunya

Aquest servei farà el recorregut de tornada entre el Parc del Fòrum i la plaça de Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, autobusos de TMB, NitBus i altres línies). Els busos especials portaran l’indicador de línia “Primavera Sound. Parc del Fòrum - Pl. Catalunya” i funcionaran en els següents horaris les nits del dijous 31 de maig i divendres 1 de juny:

  • Matinada de dijous a divendres: de 12 de la nit a 5.30 de la matinada
  • Matinada de divendres a dissabte: de 2 a 5.30 de la matinada

El bitllet especial per a aquest autobús el dispensarà l’organització al costat de la parada d’origen al passeig del Taulat.

També arriben al Parc del Fòrum les línies regulars de bus H14, H16, V29, V31, 7 i 143 (no circula dissabtes ni diumenges).

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

La música serà la protagonista al parc del Fòrum / Foto: Web del festival Primavera Sound

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies