Premsa TMB

Transport públic als cementiris de Barcelona per Tots Sants 2017

El dispositiu de reforç del servei s’inicia aquest cap de setmana i es manté fins a l'1 de novembre

Com ja és habitual quan s’aproxima la festivitat de Tots Sants, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics per desplaçar-se als cementiris de la ciutat.

Per atendre de manera eficaç les necessitats dels usuaris, a partir d’aquest cap de setmana fins a l’1 de novembre TMB posa en marxa un pla per reforçar el servei de línies d’autobús 21, 102, 103, 104 i 107, que comuniquen amb els cementiris.

En aquest sentit, del 21 d’octubre a l’1 de novembre les línies de bus 102 (Pl. Eivissa - Cementiri de Collserola) i 107 (la línia interior del cementiri de Montjuïc) es reforçaran amb més cotxes. A partir del 28 d’octubre fins al dia de Tots Sants se sumaran més vehicles a les línies 103 (Montcada i Reixac - Cementiri de Collserola) i 104 (Fabra i Puig - Cementiri de Collserola). Del 23 d’octubre a l’1 de novembre la línia 107 prolongarà el seu horari fins a les 18.00 hores.

A més, l’1 de novembre un servei especial de bus llançadora enllaçarà la plaça d’Espanya i el cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa. L’horari de funcionament serà de 8.30 a 18.00 hores.
 

Plànol amb el recorregut del bus especial al cementiri de Montjuïc / Imatge: TMB

 

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Música en directe al cementiri de Les Corts per Tots Sants 2015 / Foto: TMB
Plànol amb el recorregut del bus especial al cementiri de Montjuïc / Imatge: TMB
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies