Premsa TMB

TMB compra 105 autobusos per continuar renovant i actualitzant ambientalment la flota

La comanda que s'acaba d'adjudicar va destinada a substituir 75 vehicles estàndard i 30 d'articulats de propulsió dièsel i de gas de primera generació

El grup de cotxes MAN Lion's City creix amb deu incorporacions / Foto: Pep Herrero (TMB)

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha resolt el concurs convocat per subministrar 105 nous autobusos dins l’any 2019 per continuar la renovació, reducció de l’edat mitjana i augment de fiabilitat de la flota, integrada per 1.140 unitats.

La comanda busca també una elevació de la qualitat ambiental del material mòbil, ja que 30 dels nous vehicles seran híbrids (combinació de motor tèrmic i elèctric) que substituiran cotxes dièsel de 14 anys d’antiguitat amb l’avantatge d’uns consums i emissions inferiors. S’afegiran als 350 híbrids existents a la flota en l’actualitat (el 30%).

D’aquests 105 autobusos, 49 seran estàndard de 12 metres equipats amb motors de gas natural comprimit d’última generació, 26 seran articulats de 18 metres de longitud amb la mateixa tecnologia i 30 seran vehicles estàndard de propulsió híbrida. Tots tres lots han estat adjudicats a MAN Truck & Bus Iberia, SAU, per un import global de 34.664.700 euros més l’IVA.

Segons les condicions d’adjudicació, el fabricant haurà de lliurar escalonadament les 105 unitats entre el setembre i el desembre d’aquest any.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

El grup de cotxes MAN Lion's City creix amb deu incorporacions / Foto: Pep Herrero (TMB)
Nota de premsa en pdf
Presentació d'uns autobusos MAN incorporats a la flota l'any 2012 / Foto: Pep Herrero (TMB)
Un autobús MAN de gas natural comprimit de la flota de TMB / Foto: TMB
Detall de busos MAN de la flota de TMB / Foto: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies