Premsa TMB

Sense servei de metro a la línia 9 Nord entre Bon Pastor i Can Zam, per una incidència tècnica

Des de primera hora del matí la línia taronja funciona de La Sagrera a Bon Pastor. En el tram suspès s'ha habilitat un autobús especial

El servei de metro a la línia 9 Nord està funcionant de manera parcial, només entre La Sagrera i Bon Pastor, des de les 6 d’aquest matí, a causa de la presència de greix en un sector de les vies, que impedeix la parada de precisió dels trens automàtics. No hi ha servei de metro entre Bon Pastor i Can Zam. La línia 10 Nord sí que funciona completa, entre La Sagrera i Gorg.

Mentre el personal tècnic de Metro treballa en la resolució de la incidència, des de les 6.58 el tram de la línia 9 Nord entre Bon Pastor i Can Zam està cobert amb un servei especial d’autobús. També es poden utilitzar com a alternatives la línia 1 de metro a Fondo, la línia de bus V33 i altres línies d’autobús.

La incidència s'està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l'aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Els cartells lluminosos de metro informen de la incidència que afecta la L9N aquest matí / Foto: TMB

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Imatge genèrica del Metro de Barcelona
Els cartells lluminosos de metro informen de la incidència que afecta la L9N aquest matí / Foto: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies