Premsa TMB

Per la revetlla i el cap de setmana de Sant Joan, el metro funcionarà 43 hores sense interrupció

Els trens circularan des de les 5 de la matinada de dissabte, 23 de juny, fins a les 12 de la nit del dia 24.

Com cada any per Sant Joan, dissabte vinent, dia 23 de juny, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà servei de metro durant tota la nit. És a dir, els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de dissabte, 23 de juny, fins a les 12 de la nit del dia 24 (fins a la finalització del servei de diumenge 24), de manera que funcionaran de forma continuada durant 43 hores.

Per Sant Joan es genera una mobilitat nocturna elevada a Barcelona i l’àrea metropolitana, a la qual Metro respondrà amb una oferta i un dispositiu especials: des de les 10 de la nit de dissabte i al llarg de la matinada de diumenge els trens circularan a intervals de 5 minuts a la línia 4 i de 7-9 minuts a la resta de línies convencionals de la xarxa.

TMB farà, per tant, un desplegament especial de personal en trens i estacions per atendre l’afluència d’usuaris que es desplaçaran en metro a la zona de platges i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla. També es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat a les estacions més freqüentades.

Així, amb vuit línies de metro i 154 estacions obertes, TMB contribueix a la mobilitat amb transport públic durant la revetlla de Sant Joan per facilitar els desplaçaments dels ciutadans.

Per a més informació es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

La revetlla de Sant Joan a la platja de Nova Icària / Foto: Ajuntament de Barcelona

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies