Premsa TMB

Restablert el servei a la línia 9 Nord de metro entre Bon Pastor i Can Zam

Des de les 11.55 la circulació de trens és normal en tota la línia taronja, un cop retirat el greix present a la zona de vies

A les 11.55 hores s’ha restablert el servei de metro de la línia 9 Nord al tram Bon Pastor - Can Zam, que estava interromput des de les 6 d’aquest matí a causa de la presència de greix en un sector de les vies, que impedeix la parada de precisió dels trens automàtics. Funcionava de forma parcial el tram La Sagrera - Bon Pastor de la L9 Nord i la línia 10 Nord, que ha funcionat amb normalitat, entre La Sagrera i Gorg.

Mentre el personal tècnic de Metro treballava en la resolució de la incidència, des de les 6.58 el tram de la línia 9 Nord entre Bon Pastor i Can Zam s’ha cobert amb un servei especial d’autobús. També s’han pogut utilitzar com a alternatives la línia 1 de metro a Fondo, la línia regular de bus V33 i altres línies d’autobús.

La incidència s’ha comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l’aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies