Premsa TMB

Restablert el servei a la línia 5 de metro entre Maragall i Congrés

Des de les 8.35 h s’ha normalitzat la circulació a tota la línia blava, i a les 9.13 h els trens ja han pogut efectuar la parada a Congrés

A les 8.35 hores s’ha restablert el servei de metro de la línia 5 al tram Maragall - La Sagrera, que no havia pogut iniciar-se amb normalitat a les 5 del matí com a conseqüència de l’incendi d’un vehicle que feia tasques nocturnes a l’estació de Congrés, cap a la 1 de la matinada. L'incendi ha afectat la catenària, el cablejat i les telecomunicacions de l’estació, sense causar danys personals. Una vegada s’ha pogut normalitzar la circulació a tota la línia blava, han continuat les tasques de neteja a l’estació de Congrés, on els trens ja han pogut parar a partir de les 9.13 hores.

Mentre el personal tècnic de Metro ha treballat en la resolució de la incidència, s’ha habilitat un servei especial d’autobús entre les estacions de Maragall i La Sagrera que ara ja s’ha retirat. Altres alternatives entre aquestes estacions han estat els autobusos regulars de TMB, a més de les connexions amb altres línies de metro a Maragall (L4) i La Sagrera (L1, L5, L9 Nord i L10 Nord).

La incidència s’ha comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l’aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies