Premsa TMB

Òscar Playà, nou director de la Xarxa de Metro de TMB

Òscar Playà és des d’avui, 1 de juliol, el nou director de Metro en el lloc de Ramon Bacardí, que s’incorpora a l’ATM com a director de la T-mobilitat. La designació d’Òscar Playà representa un relleu generacional que suposa alhora una aposta per la promoció interna i la potenciació del talent dins de TMB.

Playà és enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Ramon Llull i graduat en el Programa de Direcció General per l’Escola de Negocis IESE. Va iniciar la seva carrera professional en el món de la consultoria i les telecomunicacions. L’any 2005 comença la seva trajectòria a TMB. El 2009 assumeix la responsabilitat del Centre de Control de Metro fins al 2017, en què s’incorpora a l’ATM com a director de la T-mobilitat. L’any 2020 torna a TMB com a director d’Operacions i Seguretat de la Xarxa de Metro, funció que ha exercit fins ara.

Òscar Playà ha manifestat que “afronta aquesta nova etapa amb il·lusió alhora que amb reptes importants com són la recuperació de la confiança dels usuaris en el metro, amb la situació provocada per la pandèmia de Covid-19”. Un altre dels objectius, afegeix, “és fer del metro el principal eix vertebrador de la mobilitat de l’àrea de Barcelona com a mitjà de transport públic segur, confortable i sostenible, comptant amb l’experiència i la professionalitat de tots els treballadors i treballadores de Metro”.

Per la seva banda, Ramon Bacardí deixa TMB i s’incorpora a l’ATM, on dirigirà la T-mobilitat, un projecte de gran transcendència per al transport públic de Catalunya i molt especialment per a TMB, el principal operador del sistema. Bacardi acumula una dilatada experiència professional i directiva a TMB, on ha ocupat càrrecs de la màxima responsabilitat al capdavant, entre d’altres, de l’Àrea d’Innovació, Tecnologia i Negoci Internacional, la Xarxa de Bus i durant l’últim període la Xarxa de Metro.

TMB agraeix a Ramon Bacardí la seva intensa dedicació i professionalitat, que han contribuït a impulsar la companyia, alhora que li desitja molta sort i encerts en aquesta nova responsabilitat que assumeix a partir d’ara.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Òscar Playà, director de la Xarxa de Metro / Foto: Pep Herrero (TMB)

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies