Premsa TMB

Mostra de tango, organitzada pel consolat argentí a Barcelona, per primera vegada al metro

L’acció s’emmarca dins la celebració de la Setmana Argentina, on es promocionen el turisme, la gastronomia i la cultura del país sud-americà

Aquest dimecres, 23 d'octubre, a les 18 hores, tindrà lloc al vestíbul de la cèntrica estació d'Universitat (L1 i L2) una mostra de ball, concretament de tango, organitzada pel consolat argentí a Barcelona. L'acció s'emmarca dins la celebració de la Setmana Argentina que promou el consolat de la República Argentina a la capital catalana i que del 22 d'octubre fins a principis de novembre programa activitats per donar a conèixer el país, la cultura i la gastronomia argentines.

La parella de tango formada per Joanna Krenz i Mauro Calvo, de la companyia Tango Amado, oferirà una demostració d'aquest gènere de la dansa característic de la regió de Río de la Plata, on hi ha la ciutat de Buenos Aires, i la seva zona d'influència. És el primer cop que es fa una mostra de tango al metro de Barcelona, fruit de la col·laboració entre Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i el consolat i centre de promoció de la República Argentina a Barcelona.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

L'estació d'Universitat acull per primer cop una demostració de tango / Foto: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies