Premsa TMB

Les línies de bus D50 i 19 recuperen el recorregut pel carrer Mallorca entre Sicília i Verdaguer

El final de la segona fase de les obres de les noves sortides d'emergència del túnel de l'AVE ha permès reobrir parcialment el trànsit a la cruïlla de Nàpols

El cap de setmana passat Adif va finalitzar la segona fase de les obres de construcció de les noves sortides d’emergència del túnel d’alta velocitat Sants - La Sagrera, cosa que ha permès reobrir parcialment al trànsit les cruïlles del carrer Mallorca amb els carrers Nàpols i Independència, al districte de l'Eixample.

Com a conseqüència, les línies d’autobús D50 i 19, que estaven desviades des del juliol passat, han recuperat el recorregut recte pel carrer Mallorca des del carrer Sicília fins a la plaça de Mossèn Jacint Verdaguer. Al mateix temps, aquestes dues línies de TMB han deixat de parar a la plaça Sagrada Família i ho fan passat Sicília, en una parada provisional situada davant del número 367 del carrer Mallorca.

Pel mateix motiu, la ruta blava del Barcelona Bus Turístic ha passat a pujar pel carrer Roger de Flor fins a Sant Antoni Maria Claret, sense que això ocasioni cap canvi a les parades.

Les línies H10, 33 i 34 continuen circulant desviades des de la Meridiana pel carrer Aragó i la Diagonal.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

La línia D50 connecta en diagonal el Paral·lel amb Ciutat Meridiana / Foto: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies