Premsa TMB

L'espectacle 'Messi10' del Cirque du Soleil baixa al metro

Aquest dijous hi haurà actuacions sorpresa en algunes estacions i a bord d'un bus turístic. Al vespre, exhibició de circ a l'estació d'Europa / Fira de la L9 Sud.

Dijous, 28 de novembre, a les 19.30 hores, la companyia Cirque du Soleil oferirà un tast de l'espectacle Messi10 al vestíbul de l'estació de metro d'Europa / Fira (L9 Sud). Prèviament, membres de l'elenc de la producció oferiran als usuaris de metro actuacions curtes o flaixos en diverses estacions de la xarxa, a les línies 1, 2 i 5, i també es deixaran veure a bord d'un Barcelona Bus Turístic. L'accés a l'activitat és lliure, prèvia validació, fins a completar l'aforament de l'espai.

Messi10 és el nou espectacle de la companyia canadenca Cirque du Soleil que es pot veure al Parc del Fòrum de Barcelona, des d'on viatjarà per fer una gira mundial a partir del 2020.  L'exhibició ofereix una experiència inspiradora per als amants del futbol que combina acrobàticament l'atletisme, l'esport, la devoció i la superació amb el món del circ. Un elenc de 46 artistes guia el públic en un recorregut que combina una performance física amb una sorpresa poètica impensada i una vibrant banda sonora com a teló de fons.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

L'espectacle 'Messi10' del Cirque du Soleil oferirà un tast a l'estació de metro d'Europa / Fira / Imatge: TMB
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies