Premsa TMB

Laia Bonet ha estat designada presidenta de TMB pels consells d’administració de Metro i Bus

La nova presidenta ha ressaltat que "TMB i els seus treballadors són el millor exemple del que volem per al futur: un transport públic sostenible, innovador i al servei de la ciutadania"

Aquesta tarda els consells d’administració de les dues principals societats del Grup TMB, Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA (Metro), i Transports de Barcelona, SA (Autobusos), han designat Laia Bonet Rull com a nova presidenta de TMB, que pren així el relleu de Rosa Alarcón.

Laia Bonet és la tercera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona amb competències en la gestió de l'Agenda 2030, transició digital, esports, coordinació territorial i metropolitana. Des de fa uns dies ha assumit també l’àmbit de Mobilitat a Barcelona i ara les presidències de TMB i de l’Institut del Taxi.

Laia Bonet, nova presidenta de TMB / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Jurista de formació, Bonet va ser secretària del Govern de la Generalitat de Catalunya en el període 2007-2010, i diputada al Parlament de Catalunya entre el 2010 i el 2012, període en què va ser portaveu adjunta del grup parlamentari socialista. També ha exercit com a docent de Dret Administratiu (a la Universitat Pompeu Fabra) i Dret de la Comunicació (Blanquerna- Universitat Ramon Llull).

Al consell d’administració en què ha estat nomenada presidenta de TMB, Laia Bonet ha agraït el treball desenvolupat per la seva antecessora, Rosa Alarcón, i ha destacat que ”ha fet una feina excepcional en un moment extraordinari. Ara, Barcelona i el conjunt de l'àrea metropolitana entren en una nova etapa marcada per la recuperació en la qual haurem de ser més ambiciosos que mai".

La nova presidenta ha ressaltat que "TMB i els seus treballadors són el millor exemple del que volem per al futur: un transport públic sostenible, innovador i al servei de la ciutadania".

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Nota de prensa en PDF (es)
Laia Bonet, nova presidenta de TMB / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)
Laia Bonet, nova presidenta de TMB / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies