Premsa TMB

Una incidència tècnica impedeix el servei de la línia 3 de metro entre Liceu i Paral·lel

La línia verda funciona des de les 5 del matí de Zona Universitària a Paral·lel i de Liceu a Trinitat Nova. Hi ha bus especial entre Paral·lel i Liceu

El servei de metro a la línia 3 ha resultat afectat aquest matí per l’avaria d’una plataforma elevadora que s’utilitza en les obres de remodelació de l’estació de Paral·lel. La màquina, situada en una andana i que ocupa parcialment la zona de trànsit de trens, no s’ha pogut retirar per començar el servei amb normalitat i des de les 5 del matí s’ha establert el funcionament parcial de la línia en dos sectors: de Zona Universitària a Paral·lel, d’una banda, i de Liceu a Trinitat nova, de l’altra.

Mentre el personal tècnic de la constructora i de Metro treballa en la resolució de la incidència, s’ha habilitat un servei especial d’autobús entre aquestes dues estacions.

La incidència s'està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l'aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Imatge genèrica del Metro de Barcelona

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies