Premsa TMB

El Festival Internacional de Màgia de Badalona baixa al metro

Dijous 20 a la tarda, quatre estacions de la línia 2 acolliran actuacions de la 20a edició del veterà festival Memorial Li-Chang

Aquest dijous, 20 de febrer, a la tarda, tindran lloc actuacions de màgia en quatre estacions de la xarxa de metro, en el marc de la celebració del Festival Internacional de Màgia de Badalona 2020 - XX Memorial Li-Chang, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, Badalona Cultura i la Fundació TMB.

Un grup de tres mags recorreran les instal·lacions del metro i en aquest viatge es guanyaran la complicitat dels usuaris amb breus actuacions i jocs de màgia ràpids, d’uns 20 minuts. Els escenaris seran els vestíbuls de quatre estacions, totes de la línia 2: Universitat, Passeig de Gràcia, Sant Martí i Badalona Pompeu Fabra. Les actuacions es realitzaran en diferents horaris: a partir de les 16 h a Universitat, a les 16.30 h començarà l’acte a Passeig de Gràcia, a les 17.20 h a Sant Martí i a les 18 h, a Badalona Pompeu Fabra, on l’acció culminarà amb un espectacle final d’uns 40 minuts de durada.

El Festival Internacional de Màgia de Badalona se celebra aquest mes de febrer en diferents espais de Badalona com ara biblioteques, teatres i centres culturals i enguany també al metro. En el seu 20è aniversari ofereix un programa ple d’actuacions, conferències, tallers i activitats de tota mena amb la màgia i l’humor com a protagonistes.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Imatge promocional de la 20a edició del festival de màgia / Foto: Festival Internacional de Màgia de Badalona

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies