Premsa TMB

Canvi a la línia V21 arran de les mesures de seguretat a l’entorn de la Sagrada Família

A partir de demà, la línia variarà lleugerament el recorregut en sentit ascendent i modificarà dues parades, que quedaran ubicades al carrer Padilla.

Dins dels canvis en la mobilitat derivats de la posada en marxa de les mesures de seguretat acordades per la Junta Local de Seguretat de Barcelona en matèria antiterrorista als voltants del temple de la Sagrada Família, demà dilluns, 11 de desembre, la línia V21 de la nova xarxa de bus modificarà mínimament el recorregut al seu pas per aquest barri.

L’afectació serà únicament en sentit ascendent. Per tant, la línia V21 (Pg. Marítim - Montbau) deixarà de pujar pel carrer Marina, entre València i Còrsega, i ho farà pel carrer Padilla. Les restriccions de circulació obliguen a anul·lar les dues parades que té la línia a Marina, que quedaran substituïdes per dues parades, ja existents al carrer Padilla, a l’alçada dels carrers Mallorca i Rosselló. Això fa reconfigurar l’àrea d’intercanvi de Sagrada Família per connectar amb la línia horitzontal H10. 

Nou trajecte ascendent de la línia V21 pel carrer Padilla / Imatge: TMB
Nou trajecte ascendent de la línia V21 pel carrer Padilla / Imatge: TMB

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Autobús de la línia V21 al passeig Marítim / Foto: Pep Herrero (TMB)
Nou trajecte ascendent de la línia V21 pel carrer Padilla / Imatge: TMB
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies