Premsa TMB

El Barcelona Night Tour comença divendres una nova temporada

El Barcelona Bus Turístic, operat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en associació amb Turisme de Barcelona, ofereix des d’aquesta setmana, per onzè any consecutiu, un itinerari nocturn pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Des de demà, divendres 2 de juny, fins al 17 de setembre es posa en marxa aquest popular servei que funciona totes les nits de divendres, dissabtes i diumenges. La ruta permet descobrir la Ciutat Comtal amb la llum i el color dels monuments més característics i conèixer els principals punts d’interès històric, cultural i artístic de Barcelona des d’una perspectiva insòlita, des del pis superior descobert d’un autobús turístic.

Aquest passeig nocturn únic inclou una parada a la Font Màgica de Montjuïc per assistir a l’espectacle de música i llum. Altres punts d’interès són la plaça de Catalunya, la Pedrera,  la Casa Batlló, la Torre Agbar, el Teatre Nacional de Catalunya, l’Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, el passeig de Colom, les Drassanes, la plaça d’Espanya, Fira de Barcelona, Fundació Joan Miró i telefèric de Montjuïc, Jardins Costa i Llobera i Port, Caixaforum, Anella Olímpica, Parc de la Ciutadella, Estació de França i Arc de Triomf. A més, dalt del bus hi ha un informador que comenta, en tres idiomes (català, castellà i anglès), tot el recorregut per treure el màxim partit a la visita.

Les sortides es fan a les 21.30 els divendres, dissabtes i diumenges, des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (davant d’El Corte Inglés). La durada d’aquesta ruta nocturna és aproximadament de dues hores i mitja.

Barcelona és una de les poques capitals europees que disposa d’un servei de transport turístic nocturn. L’any 2016, en els mesos de la temporada d’estiu, en van gaudir 7.384 persones.

Tiquets a la venda al web Barcelona Smart Moving

L’aforament del Barcelona Night Tour és limitat, motiu pel qual convé fer reserva prèvia. El servei es pot contractar per internet des del portal Barcelona Smart Moving, la plataforma en línia que ofereix informació detallada i on es poden adquirir els bitllets per als transports turístics que gestiona TMB (Barcelona Night Tour, Barcelona Bus Turístic, Catalunya Bus Turístic, Telefèric de Montjuïc i els abonaments per dies Hola BCN!).

Es pot comprar també a les oficines d’informació turística i atenció al visitant de Barcelona Turisme.

El preu del bitllet és de 19 euros per als adults i de 10 euros per als nens d’entre 4 i 12 anys.

Cartell del Barcelona Night Tour 2017 / Foto: BBT
Cartell del Barcelona Night Tour 2017

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Comença temporada el Barcelona Night Tour / Foto: BBT
Cartell del Barcelona Night Tour 2017 / Foto: BBT
Des del pis superior del Barcelona Night Tour es poden fotografiar els punts històrics de la ciutat a la nit / Foto: Pep Herrero

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies