Redacció

El projecte de l'hidrogen de TMB es fa present al principal saló de la indústria química

La 19a edició d'Expoquimia és una de les primeres cites industrials que s'organitzen a Europa després de l'esclat de la pandèmia.

Del 14 al 17 de setembre el pavelló 3 del recinte firal Granvia de l'Hospitalet es converteix en punt de cita de la indústria química espanyola i internacional. S'hi celebra novament Expoquimia, que arriba a la 19a edició, juntament amb Equiplast i Eurosurfas, amb l'objectiu d'accelerar les iniciatives del sector compromeses amb el medi ambient i dinamitzar les trobades professionals i el negoci d'aquestes indústries.

Precisament en aquest entorn professional, que es torna a reunir presencialment després de la crisi sanitària, TMB hi exposarà una síntesi del seu projecte d'adopció de l'hidrogen per a la propulsió neta d'autobusos, que inclou la promoció d'una planta d'abastament que serà d'ús públic i que ja s'està construint al polígon de la Zona Franca. La informació serà permanent, en forma de plafons, i també personalitzada, en la xerrada que protagonitzarà el responsable de Nous Desenvolupaments de Bus, Mario Canet, dijous 16 a les 11.30 hores, sobre l’hidrogen com a vector energètic, els vehicles de cel·la de combustible i el projecte en curs a TMB.

Darrera modificació: 
15.09.2021
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies