Autor
Redacció

El projecte de l'hidrogen de TMB es fa present al principal saló de la indústria química

La 19a edició d'Expoquimia és una de les primeres cites industrials que s'organitzen a Europa després de l'esclat de la pandèmia.

Del 14 al 17 de setembre el pavelló 3 del recinte firal Granvia de l'Hospitalet es converteix en punt de cita de la indústria química espanyola i internacional. S'hi celebra novament Expoquimia, que arriba a la 19a edició, juntament amb Equiplast i Eurosurfas, amb l'objectiu d'accelerar les iniciatives del sector compromeses amb el medi ambient i dinamitzar les trobades professionals i el negoci d'aquestes indústries.

Precisament en aquest entorn professional, que es torna a reunir presencialment després de la crisi sanitària, TMB hi exposarà una síntesi del seu projecte d'adopció de l'hidrogen per a la propulsió neta d'autobusos, que inclou la promoció d'una planta d'abastament que serà d'ús públic i que ja s'està construint al polígon de la Zona Franca.

Darrera modificació
dimecres, setembre 15, 2021 - 09:39
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/projecte-de-lhidrogen-de-tmb-es-fa-present-principal-salo-de-industria-quimica