Carme Becerra

L’IMC tanca portes complint les expectatives de participació i pensant en la segona edició

L’International Mobility Congress s’ha celebrat compartint els formats presencial (a Sitges) i virtual, i ha aplegat prop de 800 professionals del sector.

Ahir, 22 de setembre, es tancava la primera edició de l’International Mobility Congress. I ho feia complint les expectatives de participació: 750 professionals –de diversos àmbits de la mobilitat i des de diferents parts del món– han pres part en les activitats del congrés, segons ha informat l'organització. La majoria han estat assistents presencials, mentre que un 30% ha seguit les sessions via streaming.

A la cloenda, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va destacar que "la lluita que hem de fer contra el canvi climàtic passa també per la transformació del nostre model de mobilitat". El cap de l’executiu ha recordat també que més del 30% de les emissions de CO2 estan relacionades amb el món del transport, i ha assenyalat el transport públic com a eina fonamental per impulsar la mobilitat sostenible.

TMB ha participat en l’organització del certamen, que celebrarà la segona edició l’any 2022, ha disposat d'un estand propi i ha intervingut en el panel de dues sessions temàtiques.

Darrera modificació: 
27.09.2021
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies