Marta Espinosa

El millor cinema curt del Subtravelling 2020 arriba al metro i als autobusos de TMB

Una vintena de curtmetratges internacionals participen en l'edició número 11 del veterà festival i els podrem veure cada dia a les pantalles del MouTV fins al 7 de febrer.

Les històries més diverses i originals de ficció i animació envaeixen des de dilluns les pantalles del metro i dels autobusos. Des de fa 11 anys, el Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges de TMB, a través de MouTV, amenitza els nostres trajectes en transport públic, acostant la cultura i el cinema curt als usuaris.

Durant 21 dies, el MouTV ofereix cada dia entre vuit i quatre curtmetratges internacionals diferents (depenent de si es viatja en bus o en metro), històries curtes, d'un màxim de quatre minuts de durada, intercalades en la programació habitual del canal, les notícies d'actualitat i la informació de servei. Els curts que conformen la Mostra Internacional es poden veure al MouTV fins al 7 de febrer, i els usuaris tenen fins a aquest dia per votar el seu curt preferit (puntuant de l'1 al 5), tant de la secció internacional com del Roda a TMB, al web del festival i guanyar un any de cine gratis als Filmax Gran Via, entrades dobles de cinema i una tauleta, gentilesa de Vodafone.

Els festivals Subtravelling i l'SMIFF, dels metros de Barcelona i Seül, han donat continuïtat a la col·laboració iniciada fa cinc anys. Fruit d'aquesta entesa, de la vintena de curts participants a La Mostra, la meitat han estat seleccionats per l'organització de l'SMIFF i la resta han estat escollits per l'organització del Subtravelling.

Darrera modificació: 
19.01.2021

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies