Marta Franco

El metro de Barcelona se suma a la celebració dels 40 anys del Grec

L'estació de metro de Diagonal felicita el 40è aniversari del Grec Festival de Barcelona. Els usuaris poden veure uns vinils sobre el festival col·locats en l'enllaç entre les línies 3 i 5.

Al llarg de quatre dècades, el Grec s'ha consolidat com a festival de les arts escèniques, un referent del sud d'Europa que ha projectat mundialment la imatge de Barcelona i els seus creadors i artistes. 

Amb motiu d'aquest 40è aniversari, l’intercanviador de metro de Diagonal entre les línies 3 i 5 es vesteix amb diverses imatges en gran format de la trajectòria del festival barrejant moments d'alguns dels espectacles de teatre, música, circ i dansa que s'han pogut veure en les passades edicions, així com també un vinil dedicat a la programació d'enguany.

Aquesta acció de col·laboració forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que busca aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l'experiència del viatge en transport públic.

Una festa compartida amb el públic

La programació d'enguany del Grec, que tindrà lloc de l'1 al 31 de juliol, ofereix un total de 141 propostes: espectacles de teatre, dansa, música, circ; també per als més menuts dins l'oferta del MiniGrec, i una extensa oferta d'activitats paral·leles adreçades tant a professionals com al públic general. 

Destaca el programa de celebració de l'aniversari del festival amb propostes populars i gratuïtes de música, dansa i circ a la plaça Margarida Xirgu. El tret de sortida del festival serà el 30 de juny a la mateixa plaça Margarida Xirgu amb una festa amb l'Orquestra Plateria, que també commemora els seus 40 anys de trajectòria.

 

Darrera modificació: 
01.07.2016

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies