Marta Espinosa

Daniel Rivera: "El secret d'una fotografia és com mirem la llum i la captem"

L'autor i investigador de la imatge ens convida a visitar la seva exposició a l'Espai Mercè Sala per reflexionar i experimentar a partir del treball que hi exposa.

Fins a finals de novembre, l'Espai Mercè Sala, la sala d'exposicions al metro de Diagonal, acull l'exposició La llum secreta, un projecte del fotògraf argentí Daniel Rivera, que compta amb el suport de Fujifilm, EGM i TMB. Ell mateix ens ha guiat en una visita personalitzada que hem compartit amb els nostres seguidors a les xarxes socials i de la qual recollim un fragment.

La visita és gratuïta i fàcil: l'Espai Mercè Sala obre de dilluns a divendres, de 10 a 20 hores, i s'hi entra des dels dos vestíbuls de l'estació de Diagonal de la línia 5 de metro.

Daniel Rivera ens convida a reflexionar sobre el valor que la llum natural té en la fotografia / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Daniel Rivera (Argentina) es va formar com a fotògraf al Foto Club Buenos Aires i a l’Instituto Nacional de Artes Gráficas / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

L'autor mostra la llum, respectant la seva característica original i evitant l’ús de la il·luminació artificial / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

L'Espai Mercè Sala acull la mostra 'La llum secreta' / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)
Algunes de les fotografies i objectes exposats a l'Espai Mercè Sala

 

Darrera modificació: 
12.11.2019

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies