Redacció

Iniesta inaugura la decoració d'una estació del metro de Tòquio que homenatja 'Oliver i Benji'

 

L'exblaugrana Andrés Iniesta, ara jugador de la lliga japonesa a l'equip Vissel Kobe, va ser el convidat d'honor fa uns dies en la presentació de la impressionant decoració integral d'una estació del metro de Tòquio. I els homenatjats no són uns altres que Oliver Atom i Benji Price, més coneguts com a protagonistes d'Oliver i Benji, la famosa sèrie d'animació creada per Yoichi Takahashi l'any 1981. Al Japó la sèrie es coneix com a Captain Tsubasa i a Llatinoamèrica com a Supercampeones

Sostres, terra, parets... L'estació de Yotsugi, a l'est de la capital i ubicada al districte de Katsushika (d'on és natural Takahashi), realment fa sentir que ets al mig del camp de futbol on competien els personatges de l'exitosa sèrie anime. Oliver i Benji també hi tenen aparicions estel·lars, xutant pilotes, salvaguardant la porteria i fins i tot la megafonia s'ha vist alterada: la veu del ptrotagonista fa els anuncis de l'estació i el tema musical Moete hero, cançó de tancament de la sèrie, és la melodia que anuncia el tancament de portes dels trens.

I us preguntareu, per què Iniesta? Doncs perquè a banda de ser la sèrie d'animació sobre futbol per excel·lència, és la favorita del centrecampista de Fuentealbilla. Se li va fer entrega d'una samarreta del New Team (Nankatsu, en japonès), l'equip protagonista de la sèrie, dedicada i amb el número 8 del Vissel Kobe en japonès al costat d'un personatge d'Oliver.

Darrera modificació: 
06.03.2019
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies